Thomas Zijlma' s fondsenwervingspagina

by Thomas Zijlma for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 811
Target
 750

About my fundraiser

Egmond Halve/Kwart Marathon 2014,

Sinds 2007 zet ik mij elk jaar in voor een goed doel. Dit doe ik op een sportieve manier. Sporten is een uitlaatklep; een manier om te laten zien dat gezond omgaan met lijf en geest belangrijk is; om te laten zien dat je na het krijgen van kanker nog steeds in staat bent geweldige prestaties neer te zetten. Een bewijs aan mezelf en hopelijk een steun in de rug voor mensen die daaraan twijfelen.

Dit jaar loop ik weer de Halve Marathon van Egmond. Het is vloed, er is mul zand en ik wil een kwartier sneller lopen dan vorig jaar. Een zware uitdaging!

Steunen jullie mijn actie? Tegenkracht, stichting kanker en sport heeft ervoor gezorgd dat ik sportief, sterk en gezond in het leven sta, dat gun ik andere mensen ook!

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Heel hartelijk bedankt voor jullie steun.

Thomas Zijlma

News (4)

  • Gisteren deelgenomen aan de Twiske Molenloop in Landsmeer (onder de rook van Amsterdam). Een mooie loop, met af en toe behoorlijk wat wind. 16,1km afgerost in een pr van 1.13.24 behoorlijk tevreden dus!. Vreemd genoeg voelde ik me niet zo fit en koste het allemaal veel moeite... maar toch, op naar Egmond!

    Thomas Zijlma - 12/9/13

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.