De Halve van Egmond voor Tegenkracht

by Thomas Compier for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 370
Target
 350

About my fundraiser

Egmond Halve/Kwart Marathon 2014,

Meedoen aan de halve marathon is iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen, dat heb ik inmiddels drie keer ondervonden, maar nog leuker is het met een extra doel voor ogen!
Daarom heb ik besloten om me dit keer, tijdens de halve van Egmond in te zetten voor Tegenkracht.

Deze stichting, die kankerpatiënten tijdens hun behandeling en revalidatie daarvan de mogelijkheid biedt om onder goede begeleiding te werken aan de weg naar herstel, doet geweldig goed werk en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het enorm waarderen als je me zou kunnen helpen om te doneren voor Tegenkracht, stichting kanker en sport en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Dan beloof ik dat ik de longen uit mijn lijf zal rennen op de dag zelf.
Alle kleine beetjes helpen dus aarzel niet en doneer!


Ik dank je alvast voor je hulp.
Namens Tegenkracht,

Thomas Compier.

News (1)

  • De voorbereidingen zijn nog steeds in volle gang. Vandaag een hardloop-clinic onder leiding van Martin Breedijk bijgewoond. De techniek is weer een beetje bijgeschaafd. Daarbij is ook mijn nummer binnengekomen, ik heb er zin in!

    Thomas Compier - 1/5/14

  • -

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.