Roos te Pas' fondsenwervingspagina

by Roos te Pas for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 765
Target
 700

About my fundraiser

Egmond Halve/Kwart Marathon 2014,

Sinds september 2013 loop ik stage bij Tegenkracht, stichting Kanker en Sport. Een super goed doel.. Ik geloof er in dat sport heel veel bijdraagt aan het verloop en herstel, sport maakt je sterk.
Tegenkracht begeleidt kankerpatiënten met een sportbegeleiding op maat, zodat zij het vertrouwen in eigen kunnen terugkrijgen in een fase waarin zij de wedstrijd van hun leven spelen. Het is bizar dat zo'n sportplan niet standaard aan wordt geboden aan een kankerpatient!

In januari zal ik voor het eerst een kwart marathon lopen. Ondanks dat ik van sporten houd, zal dit een uitdaging voor mij worden. Ik heb als doel om minimaal 2 kankerpatienten aan een Sportplan op Maat te helpen. Alle donaties zijn welkom!

Steun jij mijn actie?

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor je hulp!
Roos te Pas

News (5)

  • En wat is het gaaf dat jullie mij (maar vooral kankerpatiënten) al hebben geholpen aan de 91% die er momenteel op de teller staat, heel erg bedankt!!

    Roos te Pas - 12/8/13

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.