Martin Breedijk' s fondsenwervingspagina

by Martin Breedijk for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 705
Target
 500

About my fundraiser

Egmond Halve/Kwart Marathon 2014,

Ik vind dat Tegenkracht, stichting kanker en sport heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u wil helpen door een donatie te doen voor Tegenkracht, stichting kanker en sport en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Martin Breedijk

News (5)

  • Nog twee dagen en ik mag in Egmond lopen. Het trainen is gedaan, nu taperen zodat ik goed uitgerust aan de start sta. Ik wil nu alvast alle mensen die mij ondersteunen bedanken, mede namens de kankerpatiënten die hierdoor kunnen sporten. Zondag ben ik te herkennen aan het geel/blauwe outfit van Tegenkracht!

    Martin Breedijk - 1/10/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.