Klaas Jan Arkema' s fondsenwervingspagina

by Klaas Jan Arkema for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 74
Target
 211

About my fundraiser

Egmond Halve/Kwart Marathon 2014,

Hallo!

Ik vind dat Tegenkracht, stichting kanker en sport, heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om ze te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.

Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Tegenkracht, stichting kanker en sport of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Voor mij hoef je het niet te doen, ik loop de 21,1 kilometer toch wel, want ik weet hoe krachtgi sport kan zijn of je kan maken. Waar je het wel voor kan doen is om juist die ervaring aan andere mensen te geven, door middel van Stichting Tegenkracht.

Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie, alles is welkom. Donaties worden verwerkt door Alvarum, en is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Alvast dank voor uw hulp!

Klaas Jan Arkema

News (3)

  • Afgelopen dinsdag weer een duurloopje gedaan, ging lekker, ik liep makkelijk alleen naderhand wat last van mn linkerscheen, even in de gaten houden dus. Verder blij met de kilometers.. http://www.strava.com/activities/101805353

    Klaas Jan Arkema - 12/28/13

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.