Boyd Welsink' s fondsenwervingspagina

by Boyd Welsink for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 210
Target
 200

About my fundraiser

Egmond Halve/Kwart Marathon 2014,

Zonder kruisbanden, maar met Tegenkracht, ga ik de Halve van Egmond lopen. Ik vind dat Tegenkracht, stichting kanker en sport uitzonderlijk goed werk verricht en daarom heb ik besloten 21km over het zand te hobbelen en daarmee geld in te zamelen, zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. En hier komen jullie in het spel..:

Naast de gebruikelijke fans met spandoeken, icepacks, bidonnetjes en streakers zouden jullie erg helpen door een donatie te doen en deze inzamelingsactie meer bekendheid te geven.
Hiermee helpen jullie mij, maar vooral Tegenkracht, in het bieden van de nodige sportfaciliteiten en begeleiding aan kankerpatiënten, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan.

Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie!

Bij voorbaat dank,
Boyd Welsink

News (2)

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.